Inwoners van de Vlaamse Ardennen en een deel van de Denderregio, zeg maar het SOLVA-werkingsgebied kunnen een beroep doen op de dienstverlening van de SOLVA-renovatiecoach. Deze dienstverlening is gratis.

De renovatiecoach begeleidt bij alle aspecten van een renovatie, zowel technisch als energetisch. Hij start met een analyse, maakt dan samen met jou een stappenplan op, helpt bij het aanvragen en verwerken van offertes en checkt nadien zelfs nog eens hoe alles afgelopen is.

Klik op onderstaande knop om contact op te nemen of bel naar het nummer:

053 41 17 19

Nood aan advies?

Neem nu contact op met de renovatiecoach

Contact

De SOLVA-renovatiecoach komt langs

De renovatiecoach contacteer je eerst via telefoon of e-mail, daar kan hij alvast wat advies geven maar kan ook langskomen om bij jou ter plaatse de juiste inschattingen te kunnen maken. Het advies is steeds onafhankelijk van aannemers en richt zich op het technische en energetische aspect van de op til zijnde verbouwing. Ook de financiële kant van je renovatie komt aan bod. Bij het aanvragen van Mijn Verbouwpremie zal de renovatiecoach begeleiden. Wil je daarnaast ook een Mijn VerbouwLening, dan zal hij je doorverwijzen naar zijn collega’s van het Energiehuis.

Aan de slag

Als de plannen duidelijk zijn helpt de renovatiecoach – indien gewenst – met het zoeken van aannemers. Offertes worden onder de loep genomen en met jou doorgesproken. Zo helpt hij je om de juiste keuzes te maken en zorgt hij ervoor dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook tijdens het uitvoeren van de werken houdt de renovatiecoach een oogje in het zeil. Een begeleidingstraject kan dus meerdere maanden duren en is steeds op maat van wat jij nodig hebt.

Je kan rechtstreeks contact opnemen via renovatiecoach@so-lva.be of via het nummer 053 41 17 19

Neem contact op met Energiehuis SOLVA voor al jouw energievragen...

Dim je energiekosten, ga langs bij jouw Energiehuis.