Energiehuis SOLVA zet groepsaanbod renovatie op poten

18 - 07 - 2024

Wellicht ben je wel al eens op zoek naar een goed aannemer. De kans bestaat dat je dan wel eens in je omgeving gaat rondvragen. Het advies dat je dan zal krijgen is ongetwijfeld goed bedoeld, maar kan je nog meer in verwarring brengen. Vanaf nu kan je met deze vraag ook bij het Energiehuis SOLVA terecht! Wij werken sinds 15 april samen met Energent om burgers voor veel voorkomende energetische ingrepen snel en efficiënt in contact te brengen met aannemers.

Bezoek alvast de website en ontdek het groepsaanbod.

OFFERTEPLATFORM

Het Groepsaanbod Renovatie is een platform waar je als particulier offertes kunt aanvragen voor energetische renovatiemaatregelen. Vervolgens kan je de werken laten uitvoeren door betrouwbare lokale aannemers die kwalitatief werk leveren aan een correcte prijs. Het gaat over energetische ingrepen zoals dakisolatie, duurzame verwarming, gevel- en spouwmuurisolatie, glas- of schrijnwerkvervanging, kelder- en zolderplafondisolatie, zonnepanelen en ventilatie.

BEGELEIDING EN ADVIES

Energent helpt met de aanvraag en beoordeling van offertes en zorgt voor bijkomend renovatie-advies voor het hele huis. Door sterke partnerschappen met lokale aannemers garandeert Energent marktconforme prijzen en correcte uitvoeringen. Zowel op vlak van complexiteit, duurtijd en de werkwijze van aannemers, kunnen werken verschillen. Hier speelt het Groepsaanbod slim op in waardoor jij efficiënte begeleiding krijgt.

Ben je zelf aannemer en wil je meewerken aan dit groepsaanbod? Dan kan je je hier aanmelden bij Energent.

Artikelen in deze sectie

Neem contact op met Energiehuis SOLVA voor al jouw energievragen...

Dim je energiekosten, ga langs bij jouw Energiehuis.